MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2013-2014 mokslo metų foto galerija / GARSINIŲ SKAITYMŲ POPIETĖ

2013-12 -10  6a b klasių mokiniai (vad. lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė) organizavo eiliuotos Kosto Kubilinsko pasakos „Ledinukas“ garsinių skaitymų popietę Ruklos miestelio l/d „Pušaitė“,  priešmokyklinėje grupėje  „Kodėlčiukai“.
 Mokiniai atvyko į popietę  pasipuošę pasakos veikėjų kostiumais. Mažieji draugai susipažino su Seniu šalčiu ir jo  anūku šaltanosiu Ledinuku, ponu, valstiečiu ir kt. Skambant  šventinei  varpelių muzikai jie pasveikino visus su artėjančia Kalėdų švente  ir, pasidaliję į 3 grupes garsiai skaitė pasaką. Kai perskaitė, su mažaisiais draugais dalijosi įspūdžiais, prisiminė, pasakojo, ką sužinojo apie Ledinuką. Paskui kiekvienas popietės dalyvis pasaką iliustravo ir parengė knygelę, kurioje pasirašė ir įteikė atminimui priešmokyklinės grupės auklėtojai Irinai Žuravliovai. 
Popietės pabaigoje Senis šaltis visus dalyvius apdovanojo dovanėlėmis. Vaikai džiaugsmingai atsisveikino tardami „Iki pasimatymo“.
2013-12 -10 6a b klasių mokiniai (vad. lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė) organizavo eiliuotos Kosto Kubilinsko pasakos „Ledinukas“ garsinių skaitymų popietę Ruklos miestelio l/d „Pušaitė“, priešmokyklinėje grupėje „Kodėlčiukai“. Mokiniai atvyko į popietę pasipuošę pasakos veikėjų kostiumais. Mažieji draugai susipažino su Seniu šalčiu ir jo anūku šaltanosiu Ledinuku, ponu, valstiečiu ir kt. Skambant šventinei varpelių muzikai jie pasveikino visus su artėjančia Kalėdų švente ir, pasidaliję į 3 grupes garsiai skaitė pasaką. Kai perskaitė, su mažaisiais draugais dalijosi įspūdžiais, prisiminė, pasakojo, ką sužinojo apie Ledinuką. Paskui kiekvienas popietės dalyvis pasaką iliustravo ir parengė knygelę, kurioje pasirašė ir įteikė atminimui priešmokyklinės grupės auklėtojai Irinai Žuravliovai. Popietės pabaigoje Senis šaltis visus dalyvius apdovanojo dovanėlėmis. Vaikai džiaugsmingai atsisveikino tardami „Iki pasimatymo“.